8 maart 2018

Voorlichting leerjaar 3 dinsdag 20 maart a.s.

Op dinsdag 20 maart a.s. organiseren wij een informatieavond voor ouders van leerjaar 3.
U krijgt tijdens deze avond informatie over o.a. de vakkenpakketkeuze en het leerwerktraject.

Vanaf 19.15 uur bent u van harte welkom. Om 19.30 uur starten wij met de voorlichting.

Na afloop van de informatieavond, om 20.30 uur, nodigen wij ouders/verzorgers van harte uit voor een voorlichting van Theater Helder.

Thema: Alcohol/ drugs en opvoeden, hoe pakt u dat aan?

Opvoeders worden zich steeds meer bewust van de schadelijke effecten van jong alcohol drinken en de gevaren van drugs gebruiken. Tijdens deze interactieve avond wordt, de theorie over alcoholschade en drugs, afgewisseld met herkenbare situaties uit de praktijk. Deze situaties worden op humoristische wijze uitgespeeld door twee acteurs van Helder Theater. De acteurs betrekken het publiek bij de scenes door met hen in gesprek te gaan!

Tegen welke uitdagingen loopt u thuis zelf aan? En hoe lost u deze op? Hoe gaat u met het experimenteergedrag van uw kind om? Soms lijkt het dat u als enige met deze uitdagingen te maken krijgt maar tijdens deze thema-avond zult u merken dat ook andere ouders dezelfde uitdagingen hebben. Naast de theater scenes krijgt u tevens een steuntje in de rug van diverse professionals. Er zijn genoeg tips en trucs om uw puber nog beter te begrijpen en zijn of haar weg naar volwassenheid extra te ondersteunen.

Wilt u meer over Helder Theater weten? Bezoek alvast hun website (www.heldertheater.nl), uiteraard zien wij u graag 20 maart tijdens de voorstelling terug.

De leerlingen van klas 3 krijgen op maandag 19 maart a.s. een interactieve voorlichting in een daarvoor speciaal ingerichte bus.

U kunt zich voor de informatieavond aanmelden via onderstaand formulier:

Voorlichting leerjaar 3 dinsdag 20 maart a.s.