28 mei 2015

Nog meer BN’ers op de Schans

Op de Schans zitten veel sportieve leerlingen. Zo ook Jill Weeda uit Werkendam. Een volleybaltalent waar wij erg trots op zijn!

 

Samen met Julia van Esch speelt Jill beachvolleybal bij Kadijk Beachvolleybal in Werkendam. De meiden trainen maar liefst zes keer in de week!

Bijna iedere zaterdag is er wel een wedstrijd of toernooi. 

 

Het eerste toernooi is inmiddels gewonnen, dus Jill en Julia gaan de komende toernooien goed hun best doen om nog meer punten te verdienen, zodat zij uiteindelijk bij de gesloten Nederlandse kampioenschappen terecht kunnen komen.

 

Trainster Debora Schoon – Kadijk is ook trots op deze kanjers en gaf hen op voor het programma Zapp Sport. Dit programma wordt iedere zaterdagochtend uitgezonden op Nederland 3. De presenator van dit programma is Ron Boszhard.

 

Afgelopen week vonden de opnamen plaats op het strand van Scheveningen. Na een demonstratie werden Jill en Julia ook nog geïnterviewd. Het programma zal in augustus uitgezonden worden.

 

En dan….Of dit nog niet alles is….

 

speelt Jill ook nog volleybal, indoor, dus gewoon in de zaal, bij Voltena C1. Dit team speelt a.s. zaterdag de final four. Daarmee behoren zij nu al tot de beste vier van Nederland! Ook klasgenoot Lylian zit in dit team.

 

We wensen beide leerlingen alvast heel veel succes met deze wedstrijd!