16 oktober 2014

Love is in the air

Stel je voor, je schrijft een brief aan Robert ten Brink van het programma Love is in the air. En dan ineens word je gebeld!

Jasmijn Müller was de gelukkige, of eigenlijk haar opa. Hij mocht naar Canada, op bezoek bij zijn enige dochter. Met dank aan Jasmijn, die een ontzettend lieve brief heeft geschreven voor haar opa Nic.

 

Het verhaal:

 

Jasmijn zag een oproep voor het programma Love is in the Air.

 

The sky is the limit wanneer Robert ten Brink voor Love Is In The Air de hele wereld over reist. Van Brazilië tot Thailand en van Maleisië tot Nieuw-Zeeland. Vele vlieguren en jetlags worden getrotseerd voor de liefde.

 

Voor vertrek verrast Robert in Nederland het selecte gezelschap, dat met hem op reis mag om aan de andere kant van de wereld herenigd te worden met dierbaren die zij al tijden moeten missen. .

 

Want opa Nic weet wat het is om je kinderen te moeten missen. Zijn zoon overleed op dertigjarige leeftijd terwijl hij een kindje op komst had. Dat heeft een enorme impact gehad op de familie en het gezin. Canada is van oudsher een land waar veel Nederlanders naartoe geëmigreerd zijn om hun geluk te beproeven. Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige kind woont, dochter Anita, die hij enorm mist. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen.

 

Met dank aan onze leerling Jasmijn, wat een kanjer!