5 January 2021

Inschrijven op de Schans – leerlingen groep 8

Hallo leerling van groep 8,

Jij gaat straks naar de middelbare school, een grote stap en misschien ook wel een beetje spannend. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Wij ontvangen jou met open armen. Kies je voor vmbo De Schans, dan kies je voor een kleine, gezellige school waar je iedereen snel leert kennen.

Helaas kan onze jaarlijkse Open dag op vrijdag 15 januari a.s. niet doorgaan vanwege de corona pandemie. Gelukkig hebben wij al een aantal leuke Doemiddagen georganiseerd waardoor veel toekomstige brugklasleerlingen al een kijkje bij ons op school hebben kunnen nemen.

Daarnaast attenderen wij je graag op ons YouTube kanaal:

https://www.youtube.com/channel/UChDlezrFzKWygD4Ve-PcnCg

Je vindt daar filmpjes/vlogs van Hannah, Marith, Stijn en Tijl, 4 leuke brugklasleerlingen die van alles over de Schans vertellen. Ook komt er binnenkort nog een informatiefilmpje van onze directeur, mevrouw Vink op dit kanaal.

Ben je al enthousiast?

Op woensdag 3 en donderdag 4 maart a.s. is het zover. Dan kun jij samen met jouw ouders/verzorgers naar onze school komen om je in te schrijven voor het nieuwe schooljaar. Je kunt je voor deze dagen vast aanmelden via onderstaand formulier. Zo ben jij verzekerd van een plekje bij ons op school!

In de week voor de voorjaarvakantie ontvangt je per post een aanmeldingsformulier.

Graag tot ziens!

Inschrijven nieuwe leerlingen 2021-2022