11 maart 2014

Breaking news from London

Maandagavond 23.30 uur… eindelijk wifi… in het hostel. En jawel hoor daar kwamen de eerste berichten uit London.

Van onze verslaggever ter plaatse:

 

Na een goede reis en soepele controle bij de douane zijn de werkwekers begin van de avond veilig aangekomen in hostel St. Pauls in London(http://www.yha.org.uk/hostel/london-st-pauls).

 

's Middags hebben de leerlingen en docenten een bezoek gebracht aan Canterbury, een mooie middeleeuwse stad in het zuidoosten van Engeland.

 

Er werd o.a. een bezoek gebracht aan de Kathedraal:
absoluut de topper van Canterbury. Al eeuwenlang wordt deze kathedraal door vele pelgrims bezocht. De kathedraal is een prachtig voorbeeld van meerdere middeleeuwse bouwstijlen. Het heeft een aantal fabelachtig mooi glas in lood ramen en oude middeleeuwse schilderingen tegen de muur. Een enorm indrukwekkend en prachtig bouwwerk.

 

De weersverwachting voor vandaag dinsdag 11 maart:

Het blijft vandaag zonnig en het blijft droog in Londen. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 12 °C en is de wind matig, windkracht 4. Vannacht is het helder en koelt het af tot ongeveer 5 °C. Een prachtige dag dus voor een bezoek aan Buckingham Palace, Trafalgar Square, Horseguards, Whitehall, Downing Street, Westminster Abbey, Houses of Parliament, Westminder Bridge en London Eye.

 

Klik hier voor de foto's