22 mei 2015

BN’ers op de Schans

Vanaf komend najaar is de Schans twee  Bekende Nederlanders rijker! Afgelopen dinsdag zijn Julia en Anouk uit klas 1C op de set van Dokter Tinus geweest om te figureren in deze leuke doktersserie.

 

Dokter Tinus is een Nederlandse bewerking van de populaire Engelse serie Doc Martin. De serie wordt opgenomen in Woudrichem.

 

Julia vertelt: "Het was erg leuk om te figureren bij Dokter Tinus.

We moesten er 's middags om 14.00 uur zijn en om 19.30 uur waren we klaar. Tussen sommige scenes in moest je soms even wachten maar dat vonden we niet zo erg hoor. Wij moesten figureren bij een grappige scene:

Ken, de politieagent (gespeeld door Tygo Gernandt), had een nietje in zijn hand geslagen, wij moesten heel erg lachen omdat het er nogal grappig uit zag. Vervolgens kwam dokter Tinus (Thom Hoffman) en die trok zo het nietje uit zijn hand. Vervolgens nam hij Ken mee naar de praktijk en gingen wij er achteraan om foto's te maken die we gingen rondsturen naar iedereen".

 

Natuurlijk zijn wij allemaal erg benieuwd hoe dit verder afloopt. De serie wordt in het najaar van 2015 uitgezonden. Julia en Anouk zijn te zien in aflevering 12.